Bazaar2023Op zondag 4 juni 2023 organiseert de EBG Amsterdam-Stad en Flevoland haar jaarlijkse Bazaar. Het evenement voor gezelligheid en dienstbaar fundraisen. Niemand mag het missen. Kom meedoen en draag bij aan een mooie dag! Vele gemeenteleden en vrienden van onze gemeente zorgen voor een keuken met een variatie aan lekkernijen, complete warme maaltijden en tropische drankjes.

Wat een mooi vooruitzicht dat we als gemeente samen met onze familie, vrienden en de buurt weer lekker “ouderwets” kunnen samenkomen in de tuin en het kerkcentrum. Een feest om samen te zijn met muziek, tori van toen en nu, lafu, bosi, brasa, veel amusement en een speciaal programma voor kids en jongeren.

Natuurlijk kan onze zeer gewaardeerde Surinaamse keuken, met veel lekkernijen en heerlijke maaltijden, niet ontbreken. Alle activiteiten worden gehouden in en rondom het kerkcentrum. Velen maken van deze dag gebruik om vrienden en kennissen te ontmoeten. Ook van netwerken wordt veelvuldig gebruik gemaakt. U bent van harte uitgenodigd en neem uw naasten mee.

Voorlopig Programma zondag 4 juni 2023

  • 10.30 uur : Kerkdienst met veel zang
  • 12.00 uur : Welkom en Opening Bazaar
  • 12.30 uur : Start verkoop in Tuinzaal, Kastanjezaal en Tuin
  • 13.30 uur : Kom nog meer in de sfeer : Muziek en entertainment in de Tuinzaal
  • 15.00 uur : Amusement in de Kerkzaal
  • 17.00 uur : Ready to win : Trekking bazaarloterij

Bazaarloterij

De jaarlijks terugkerende bazaar is het grootste Koningskerk fundraisingevenement. Het hoogtepunt is de trekking van de bazaarloterij. De Activiteiten Commissie spoort u aan om nu al zoveel mogelijk loten te kopen. De hoofdprijs is een reischeque ter waarde van 750 euro, die u naar eigen wens kunt besteden! Daarnaast hebben we vele andere leuke prijzen voor u in petto.

loten

Giften

De organisatie draait op volle toeren. Vrijwilligers zijn hierbij onmisbaar en wij hopen dat een aantal van u ook dit jaar beschikbaar is. Wilt u iets lekkers maken voor de verkoop of een andere gift doen? Geeft u zich ook daarvoor op via . Alvast onze hartelijke dank!

Informatie

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de leden van de Activiteiten-commissie Koningskerk

  • Algemeen emailadres:
  • Kerkkantoor tel. 020 6942 888 ma. t/m vrij. van 10:00 – 13:00 uur.

Komt één komt allen: met broeders, zusters, kinderen, buren, vrienden en gasten wordt het feest compleet. Graag tot dan!

Kom en ontmoet familie, vrienden en kennissen in onze mooie tuin.
Samen maken wij er een gezellige dag van.
U bent allen hartelijk welkom. De toegang is vrij

NB. Op zondag betaalt u niet voor parkeren!

Bazaar2023