Dominee Tobias Immanuel Buchholz

tobiasbuchholzHet Povinciaal Bestuur heeft br. Tobias Immanuel Buchholz als nieuwe predikant voor onze gemeente beroepen. Hij vervangt Ds. Rhoinde Mijnals-Doth, die per 1 mei 2019 naar EBG-Utrecht is vertrokken. Hij heeft zijn werkzaamheden bij EBGA-stad en Flevoland per 1 september 2019 aangevangen. Br. Buchholz is afgestudeerd theoloog en was tot de zomer van 2018 vicaris in Amsterdam-Zuidoost en is dus al goed met de Surinaamse EBG-tradities bekend.

Contact

Ik ben op alle dagen aanspreekbaar met uitzondering van donderdag. Telefonisch via het algemene telefoonnummer  020-69 42 888 en via de email: .

Dominee Cliton Walker

ds.walker en echtgenoteOp 1 maart 2021 is ds. Clifton Walker (48) als predikant in onze gemeente begonnen. Het Provinciaal Bestuur heeft hem samen met zijn echtgenote Jennifer Wolfenbuttel naar Amsterdam-stad en Flevoland beroepen. Ds. Walker zal deze taak samen met ds. Tobias Buchholz vervullen die sinds september 2019 hier werkzaam is. Ds. Walker is in Suriname geboren en getogen.

Na zijn studie aan het Theologisch Seminarie in Paramaribo werd hij in 2007 tot predikant geordend en in 2015 tot presbyter ingezegend. Hij heeft verschillende taken in Suriname en op Curaçao vervuld – als predikant, in het theologisch onderwijs en in bestuursfuncties. Sinds september 2020 was hij al in een soort inwerkstage in onze kerk werkzaam. Het gezin heeft drie kinderen.

Contact

Ik ben op alle dagen aanspreekbaar met uitzondering van maandag. Telefonisch via het algemene telefoonnummer  020-69 42 888 en via de email: .