Coloures of God 2011

The Colours Of God is een Gospelgroep binnen de Evangelische Broedergemeente Amsterdam -- Stad en Flevoland. In 2002 namen enkele jonge catechisanten het initiatief weer een “jongerenkoor” te starten. Samen met enkele oud-leden van The Jams ontstond “The Colours of God”. Bij de start stond het koor onder leiding van Paul Hessen, maar sedert september 2004 wordt het koor gedirigeerd door Maureen Koenders.

Historie

Aan het eind van de jaren tachtig had EBGA, toen gevestigd in het centrum van Amsterdam, een jongerengroep met de naam Free Choice. Vanuit deze Jongerengroep is de zanggroep De ANITRIES (de Hernhutters) ontstaan. De naam ANITRIES is in de beginjaren negentig veranderd in The Young Amsterdam Moravian Singers (YAMS) en later in Joyfull Amsterdam Moravian Singers (JAMS) en daarna tot heden The Colours Of God.

Gospelgroep The Colours of God

Repertoire en optredens

Het afwisselende repertoire bestaat onder andere uit gospels, spirituals en hymnen die in het Nederlands, Surinaams, Engels en Afrikaans 4 stemmig ten gehore worden gebracht. Wij treden op in diverse kerken, bij verjaardagen, bruiloften, concerten, buurtfeesten en andere bijzondere gelegenheden.

Nieuwe leden

Nieuwe leden zijn van harte welkom. Hou je van muziek en zingen, Dan ben je van harte welkom. Je hoeft geen zangvirtuoos te zijn om je aan te sluiten. Kom en bezoek vrijblijvend een oefening. Wij oefenen elke zondag van 13.00u-15.00u in een van de zalen van de Koningskerk

Informatie en boekingen

Voor informatie en boekingen kunt u terecht bij Armand, Elvira of Gisla via emailadres: